Logo Van der Laan
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
10 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
10Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Regio Dokkum

In uw regio

Regio Dokkum

Complete badkamers in Friesland

Woont u in Friesland en heeft u plannen om uw badkamer te renoveren? Kom dan eens langs bij Van der Laan Keukens- en Sanitaircentrum in Dokkum. Van kleine renovaties tot complete badkamers, wij regelen het voor u. In onze showroom laten we u alvast een beetje proeven van wat er allemaal mogelijk is. Gaat uw voorkeur uit naar een landelijke badkamer of spreekt een moderne badkamer u meer aan? In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen waarna wij aan de slag gaan om een mooi kloppend badkamerontwerp voor uw te maken, die volledig aansluit bij uw wensen en budget.

Sanitair merken

Om voor u de mooiste ontwerpen te kunnen maken werken wij samen met bekende A-merken in de sanitair branche. Bekijk bijvoorbeeld het assortiment badkamermeubels van Thebalux op onze website. Maar ook het eigen huismerk van Baden+, de badkamerformule waar Van der Laan Keukens- en Sanitaircentrum in Dokkum sinds kort bij is aangesloten, biedt een prachtig assortiment in sanitairproducten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dokkum en omstreken

Van der Laan werkt in Dokkum en omstreken. Woont u bijvoorbeeld in Damwoude, Veenwouden of Zwaagwesteinde? Neem gerust contact met ons op. Wij ontvangen u graag in onze showroom, maar indien gewenst komen wij ook bij u thuis.

Direct contact opnemen