Logo Van der Laan
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
10 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
10Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Keukens

De mooiste keukens uit Dokkum

Keukens

Een nieuwe keuken koopt u niet elke dag. Van der Laan Keukens- en Sanitair Centrum adviseert u dan ook graag en laat u alle mogelijkheden zien. Of u nu kiest voor een landelijke keuken of een moderne keuken, bij Van der Laan Keukens- en Sanitair Centrum in Dokkum vindt u wat past bij uw stijl en budget. Laat u inspireren in onze ruime showroom waar wij u tal van showroomopstellingen laten zien.

Bekende merken in uw keuken

Een complete keuken, inclusief werkblad, kraan en apparatuur, heeft u bij Van der Laan Keukens- en Sanitair Centrum al vanaf € 3500,- . Kookt u straks in uw nieuwe keuken van het bekende merk Beeck, Rotpunkt of Schmidt.

Keukenapparatuur

Een keuken van deze tijd is niet meer compleet zonder vaatwasmachine en magnetron. Van der Laan Keukens- en Sanitair Centrum in Dokkum levert de keuken compleet met keukenapparatuur, die u wenst. Wij werken met de bekende merken in keukenapparatuur, zoals Bosch, AEG, Atag of Zanussi.

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Stop met zoeken en breng een bezoek aan Van der Laan Keukens- en Sanitair Centrum in Dokkum.

Direct contact opnemen