Logo Van der Laan
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
10 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
10Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Tegels

Tegels maken uw ruimte pas echt af

Tegels

Wand- en vloer tegels

Uw keuken of badkamer is pas compleet met een prachtige tegel tegen de wand en op de vloer. Bij Van der Laan Keukens- en Sanitair Centrum in Dokkum vindt u een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels van onder andere de merken Sphinx, Mosa, Flaviker en Villeroy & Boch. Het assortiment is volledig afgestemd op de laatste trends. Wij adviseren u graag welke tegel het beste past in uw keuken of badkamer.

Grote tegels, trend van nu

Tegenwoordig zien we dat er vaak gekozen wordt voor grote tegels. Formaten van 75x75cm en 100x100cm zijn niet meer ongewoon. Deze worden zowel op de vloer als tegen de wand gebruikt. Dit formaat tegels geeft rust in uw badkamer of keuken. Daarnaast is het voegwerk nauwelijks zichtbaar, want de tegels worden zeer dicht tegen elkaar geplaatst.

Tegels in beton- en houtlook

Waar voorheen voornamelijk gekozen werd voor tegels in grijs- of aardetinten zijn tegels in beton- en houtlook erg populair. De keuken of badkamer krijgt op deze manier een mooie natuurlijke uitstraling. Benieuwd geworden? Kom snel een kijkje nemen in onze showroom in Dokkum. Wij adviseren u graag welke tegels uw ruimte compleet maken.

Direct contact opnemen