Logo Van der Laan
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
10 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
10Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Van der Laan Keukens- en Sanitair | Over ons

Over Van der Laan Keukens- en Sanitair

Van der Laan Keukens- en Sanitair | Over ons

Dé specialist in badkamer en keuken

Van der Laan Keukens- en Sanitaircentrum in Dokkum is al ruim 30 jaar dé specialist in badkamers en keukens in Friesland. In onze grote showroom van ruim 1000m2 laten wij u de trends van nu op sanitair en keuken gebied zien. Met de vele badkamer- en keukenopstellingen ziet u in een oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Kom en laat u inspireren!

Van ontwerp tot installatie

Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp voor uw nieuwe badkamer of keuken dat helemaal bij u past, afgestemd op uw budget. Onze monteurs komen graag bij u thuis de badkamer of keuken instaleren, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Van der Laan Keukens- en Sanitair ontzorgt u van A tot Z, van ontwerp tot installatie.

Voor uw badkamer, keuken én woonvloer

Uw badkamer of keuken is pas echt af met mooie tegels tegen de wand en/of op de vloer. Om voor u het plaatje echt compleet te maken adviseren en leveren wij ook de tegels voor uw badkamer, keuken of de vloer in uw woonkamer of hal.

Wijde omgeving van Dokkum

De showroom van Van der Laan Keukens- en Sanitair is gevestigd in Dokkum. Maar wij werken voor klanten in de heel Friesland. Dus woont u in Oostrum, Damwald, Holwerd of Ternaard? Dat is voor ons geen probleem. Wij komen graag bij u thuis om de huidige situatie te bekijken en u van advies te voorzien voor uw nieuwe badkamer, keuken of tegelvloer.

Direct contact opnemen